perjantai 19. heinäkuuta 2013

Isot pienet tipuset

Ai että mitäkö meille kuuluu?

Me ollaan ehkä maailman nopeimpia tipuja. Ja ollaan jo niin isoja, että nukutaan orrella muiden kanojen kanssa! Meistä on lähes mahdotonta ottaa kuvaa ilman vauhtiviivoja. Me tykätään porkkanasta ja omenasta ja viinirypäleistä ja kaikesta muustakin herkusta.

Vieläkään se emäntä ei oikeen tiiä että mitä meistä isona tulee, mutta kyllä se ainakin yhtä kukkoa epäilee, kun yks meistä on vielä muitakin pitkäkaulaisempi, vikkelämpi, isompi ja aika komea väritykseltäänkin. Ja nokan päälläkin jo kasvaa helttaa.

2 kommenttia:

 1. Hui, onpa selvä kukko tuo oikeanpuolimmainen! :D Meillä silkkitipuista ei ota oikein selvää vielä ja voi kuulemma näkyvä vasta puolivuotiaana! Silkkikanoilla heltta on niin pieni. Tosin osa on paljon toisia isompia jos siitä voi jotain päätellä.

  -Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin ne elkeet (liikkeet) on tuolla kukkopojan oloisia. Jos tarkkaan kattoon niin kyllä tuolla toisella oikealtakin on helttaa melkeen samalla tavoin, mutta se on vaan huomattavasti vaaleampi. Saas nyt nähdä onko nuo muut kuitenki kanoja :)

   Poista