maanantai 15. huhtikuuta 2013

Voihan itku...

...ja hammasten kiristys. Meillä herättiin tänään kuudelta palohälyttimen piippaukseen. Ensin mietin, että ei kai meillä nyt mitään savua voi olla, eikä häkääkään, kun ei olla uuniakaan lämmitetty. Sitten tajusin, että patterit ne onkin lopussa. Se oli sitten kolmas palohälytin, joka oli se oikea. Siinä vaiheessa kun ne kolmannet patterit oli pöydällä, olivat myös Esikoinen ja Kiharapää hereillä. Kiharapää valitti, että maha on kipeä. Ei siinä sitten enää nukuttukaan enempiä.

Sen kuuden jälkeen Esikoinen ei ole suostunut laittamaan paitaa päälleen, Pikkujätkä on itkeskellyt mitälie kipujaan, Kiharapää on ollut tosi kiukkuinen ja äiti on tuskissaan. Iltapäiväksi onkin sitten hammaslääkäri. Että ei muuta kuin terveisiä isille sinne Saksaan, jos ei vastata puhelimeen niin älä ihmettele...
PS: Älä huoli, laitoin niihin muihin hälyttimiin patterit takaisin ja lupaan ostaa uuden siihen, josta ne loppuivat. Heti kun muistan. Ja sun sytkäri löyty pyykkikorista, joten sekin on tallessa. Jos vaikka olet sitä kaipaillut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti